380 00 500

Serviceverksted

Alle elektroverktøy og maskiner trenger oppmerksomhet, service og vedlikehold for å yte optimalt år etter år. Med vår kompetanse, spesialkunnskaper, verktøy og ressurser for de fleste maskiner på markedet, sikrer du nettopp dette.

Verktøy Teknikk AS er et merkeuavhengig verksted bemannet med flere erfarne og kunnskapsrike mekanikere. Vi er et autorisert servicesenter med tilhørende garantiansvar for mange av de største og mest kjente verktøyprodusentene, men det utføres også reparasjoner og service på andre kurante merker og maskiner. Som spesialverksted, er det derfor oss du skal velge når du trenger små og store reparasjoner på elektroverktøy eller maskiner, enten du er entreprenør, håndverker eller privatperson.

Hos oss utføres alt av service- og reparasjoner på elektroverktøy, batteriverktøy, trykkluftprodukter og annet. Nedenfor finner du en oversikt over de verktøymerkene vi reparerer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er i tvil om vår serviceavdeling har anledning til å reparere eller vedlikeholde din maskin.

BLI KUNDE HOS VERKTØY TEKNIKK DU OGSÅ

Ved å benytte tjenester fra Verktøy Teknikk sikres du...

Reparasjon utført av kvalifisert fagpersonell

Reparasjon utført av kvalifisert fagpersonell

Våre serviceteknikere har spesialopplæring og kontinuerlig kursing i hver enkelt maskintype fra de fleste verktøymerkene.
Bruk av kun originale reservedeler

Bruk av kun originale reservedeler

Originale deler er produsert etter standard og spesifikasjoner som reparasjonsobjektet. Originale deler vil alltid fungere og passe som de skal.
En kortest mulig reparasjonstid

En kortest mulig reparasjonstid

Vår målsetting er å få reparert/ferdigstillt alle innleverte reparasjonsobjekter innen tre til fem virkedager fra produktet er mottatt vårt verksted.

For de merkene vi har garantiansvar for, har vi de mest frekventerte delene på lager. På denne måten kan reparasjonen utføres innen kortest mulig tid. Vi har som målsetting å reparere/ferdigstille alle maskiner innen tre til fem virkedager fra mottatt vårt verksted.

Verktøy Teknikk AS er et av Norges største verksteder for reparasjoner og vedlikehold av verktøy og maskiner. Vi har fornøyde kunder over hele landet og ta gjerne kontakt med oss dersom du opplever driftsstans på verktøy eller om du har spørsmål om reparasjoner, service eller garantiansvar.

Vi håndterer garantiansvar og reparasjonsservice for følgende verktøymerker:
Vi utfører også service og reparasjoner på disse merkene: