380 00 500

Om Verktøy Teknikk

Verktøy-Teknikk ble etablert i 2008 av Vidar Fredriksen og har i dag fire fast ansatte. Vi startet som rent serviceverksted for elektroverktøy og maskiner. Siden har vi utvidet porteføljen og er i dag også forhandler av elektroverktøy fra Milwaukee, Aeg, Ryobi, Foma, Fein.

Vår virksomhet har på få år gått fra å være en liten lokal servicebedrift i Kristiansand  til å bli et av Norges største serviceverksteder for reparasjon av elektroverktøy og maskiner. Vi er i dag blant annet Skandinavias største serviceverksted på Milwaukeemaskiner og betjener kunder fra hele landet.

Vi er største serviceverksted for elektroverktøy fra Milwaukee i Skandinavia

Selv om vi er store på Milwaukee, reparerer vi og utfører periodisk ettersyn for en rekke ulike merker. For våre kunder er det et kvalitetsstempel at mange av de største verktøyprodusentene i markedet har valgt vår bedrift som sitt garantiverksted.

Våre serviceteknikere har lang erfaring og kan skilte med solid kompetanse innen sine fagområder. Dette og et moderne velutstyrt verksted, sikrer deg som kunde best mulig service på alle måter. Som spesialverksted, er det derfor oss du bør velge når du trenger små og store reparasjoner på elektroverktøy eller maskiner, enten du er entreprenør, håndverker eller privatperson. Vi kan også levere reservedeler til de fleste verktøymerker.

Verktøy-Teknikk er godkjent lærebedrift for elektroreparatører i EOSør (Elektrofagenes Opplæringskontor Sørlandet

vaf
Vidar Fredriksen Daglig leder
gom
Geir Omdal LOGISTIKK/SALG
121
Karl F. Bjelland Servicetekniker
122
Håkon Pedersen Servicetekniker