380 00 500

Kontakt oss

Du kan kontakte oss på flere plattformer og måter. Du kan besøke vår butikk i Fiskåveien 4, kontakte oss på telefon i vår åpningstid eller så kan du fylle ut formen under for å sende inn en henvendelse direkte på e-post.
Kontaktinformasjon

Verktøy Teknikk AS

Fiskåveien 4c
4621 Kristiansand
Se veibeskrivelse

Verktøy-Teknikk holder til sentralt i Kristiansand, ca 3 km vest for sentrum. Du finner oss nærmere bestemt i Fiskåveien 4 i nye og flotte lokaler med gode parkeringsmuligheter rett utenfor.

Følg E39 ut av Kristiansand og følg skilting mot Vågsbygd. I enden av Vågsbygdporten (Tunnel), så svinger du av til høyre mot Fiskå og Slettheia. Ta deretter av til venstre i første rundkjøring og du er da inne på Fiskåveien. Vi holder til på bakkeplan i samme lokale som Ahlsell Proffpartner.

 

advanced divider
Kontakt oss

Kontaktskjema

[md-card title=»Kontaktinformasjon» subtitle=»Fyll ut påkrevde kontaktopplysninger» titlesize=»large»]Oppgi firmanavnOppgi organisasjonsnummer (11 siffer)Oppgi ditt fulle navnOppgi din e-postadresseOppgi ditt telefonnummer

[/md-card]

[md-card title=»Henvendelse» titlesize=»large»][/md-card]

[md-card]

[/md-card]

Fyll inn nødvendige felter merket med (*) for å sende inn din henvendelse. Du vil deretter i løpet av kort tid bli kontaktet av en representant for Vektøy Teknikk. Forespørsel på nett blir normalt behandlet innen 24 timer. For hastehenvendelser vennligst ring kundeservice på telefon 38 00 05 00 (hverdager 07.00 til 16.00).