380 00 500

Elektroverktøy

Verktøy Teknikk er en totalleverandør av verktøy, maskiner og industrielt forbruksmateriell fra Milwaukee Power Tools. Vi er også garantiverksted for Milwaukee og en rekke andre verktøymerker.

Som autorisert forhandler fremhever vårt samarbeid med Milwaukee Tools vårt engasjement for å levere kvalitetsprodukter som betjener enhver byggejobb. Milwaukee Tools er en verdensledende produsent av elektroverktøy og måleinstrumenter som tilbyr et svært bredt produktspekter.

Med en produktserie på over 4000 verktøy og tilbehør, får du moderne elektriske elektroverktøy som tåler strenge miljøer, opprettholder driftspresisjon og får jobben gjort med effektivitet.

Milwaukee elektroverktøy er designet for effektivitet, komfort og holdbarhet. La vårt team av erfarne fagpersoner finne de beste verktøyene for ditt byggeprosjekt. Kontakt oss direkte for mer informasjon.

MILWAUKEE
no.milwaukeetool.eu

SE PRODUKTSPEKTER

Start video

Test verktøyet i eget demorom

Besøker du vår butikk kan du nå kan du prøve maskinene, før du eventuelt gjør en handel hos oss.

I vårt nyetablerte demorom kan du teste og sammenligne et stort spekter av elektroverktøy og tilhørende tilbehør. På den måten kan du se og oppleve nyanser og forskjeller i kapasitet, funksjonalitet og hvordan maskinene håndterer ulike oppgaver i forskjellige bygningsmaterialer som tre, betong og stål.

Har du ikke brukt Milwaukee verktøy tidligere – gled deg til en profesjonell verden! Sjekk vårt store produktutvalg og test ut verktøyet i vårt demorom. Velkommen til vår butikk i Fiskåveien 4.

Tenger du nytt verktøy? La vårt team av erfarne fagpersoner finne de beste verktøyene for ditt byggeprosjekt.

Utvidet garanti og sikkerhetsmerking

Når du kjøper Milwaukeemaskiner hos oss utvider vi garantien på maskinen til 3 år og gir deg ekstra beskyttelse som strekker seg langt utover den lovpålagte garantitiden og de lovpålagte garantibetingelsene.

Dette gjøres gratis på maskiner kjøpt hos Verktøy-Teknikk og vi tar oss av alt papirarbeidet ved registrering av verktøyet. Dette betyr blant annet at du som kunde slipper å tenke på kvitteringer og typeskilt ved garantispørsmål. På denne måten hjelper vi å holde kostnadene på maskinene nede og dermed kan maskinen raskere bli tatt i bruk igjen etter service.

Vi merker maskinen med unikt nummer og dermed kan vi enkelt følge den unike servicehistorikken. Systemet vil også fange opp eventuelle tyveri av maskiner, da serienummer og andre viktige data registreres i vår database.

NYHET! Nå har vi også fått håndverktøy som en del av vårt allerede store utvalg av Milwaukee produkter

Eget serviceverksted

De fleste maskiner er designet for holdbarhet, men noen ganger trenger selv slitesterkt utstyr vedlikehold eller reparasjon. Vi vet det ikke er noe som er mer irriterende enn dødtid på grunn av maskinfeil.

Verktøy Teknikk AS er autorisert verksted med utvidet garantiansvar en rekke av de mest kjente produsentene av elektroverktøy og maskiner. Vi er   blant annet Skandinavias største serviceverksted på Milwaukeemaskiner og betjener kunder fra hele landet. Kjøper du elektroverktøy fra oss, er hjelpen aldri langt unna, dersom det skulle oppstå driftsproblemer eller behov for vedlikehold.

Våre profesjonelle medarbeidere på serviceverkstedet tilgjengelig for å gi hurtig og kompetent hjelp slik at du kan vende tilbake til arbeidet så snart som mulig.