380 00 500

Nyheter

Utvidet garanti og sikkerhetsmerking

Når du kjøper Milwaukeemaskiner hos oss utvider vi garantien på maskinen til 3 år og gir deg ekstra beskyttelse som strekker seg langt utover den lovpålagte garantitiden og de lovpålagte garantibetingelsene.

Dette gjøres gratis på maskiner kjøpt hos Verktøy-Teknikk og vi tar oss av alt papirarbeidet ved registrering av verktøyet. Dette betyr blant annet at du som kunde slipper å tenke på kvitteringer og typeskilt ved garantispørsmål. På denne måten hjelper vi å holde kostnadene på maskinene nede og dermed kan maskinen raskere bli tatt i bruk igjen etter service.
Vi merker maskinen med unikt nummer og dermed kan vi enkelt følge den unike servicehistorikken. Systemet vil også fange opp eventuelle tyveri av maskiner og utstyr, da serienummer og andre viktige data registreres i vår database. Ved førstegangsregistrering trenger vi bekreftelse på kjøpstidspunkt fra kunde eller forhandler – deretter er resten vårt ansvar.

Daglig leder

Vidar Arne er grunnlegger av og daglig leder for Verktøy Teknikk AS