380 00 500

Nyheter

Lanserer kraftig batteriverktøy for tyngre bruk

Milwaukee lanserer nå en helt ny serie store, kraftige batterier og maskiner for tyngre bruk. Batteriene har nær tre ganger kapasiteten til deres største 18-volt batteri. MX Fuel som serien heter, skal konkurrere med bensindrevet utstyr på utslippsfrie bygge- og anleggsplasser.

Man har de senere årene sett en voldsom utvikling innen batteriverktøy. Mer kraft, mer utholdenhet og batteriverktøy som tar over for nettdrevet elektroverktøy på stadig flere fronter. Nå tar Milwaukee et stort nytt skritt på den veien.

De lanserer nå MX Fuel, en ny serie batterier og maskiner som er langt større og kraftigere enn dagens tilbud på batteriverktøysiden. Med MX Fuel går Milwaukee til kamp mot også større typer verktøy. Ikke bare elektriske nettdrevne, men også bensindrevne maskiner. Verktøyserien  består i første omgang av to nye batterier og fem maskiner som kan nyttiggjøre seg disse batteriene. Blant annet en 350mm kappsag, en 25 kg meiselhammer og kjerneboremaskin.

Les mer om produktene hos Milwaukee her

Milwaukee understreker at de kommer til å kjøre videre på M12 og M18 akkurat som før. MX Fuel kommer som et supplement til tyngre bruk. MX Fuel-produktene skal etter planen være tilgjengelig på markedet fra 2. kvartal 2020.

Daglig leder

Vidar Arne er grunnlegger av og daglig leder for Verktøy Teknikk AS