380 00 500

Nyheter

Nyhet! Håndverktøy fra Milwaukee

I tillegg til elektroverktøy og maskiner, lagerfører vi nå også håndverkøy fra Milwaukee.

Milwaukee håndverktøy gir deg håndholdt dreiemoment og pålitelighet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å stole på en strømkilde eller batterilading. Milwaukees omfattende håndverktøysamling inkluderer et stort utvalg av skrutrekkere, hammere, sager, skiftenøkler, tenger, merkeverktøy, målebånd og mye mer! Selv om håndverktøy ikke krever strøm, må du ikke undervurdere deres nytte og potensial. Milwaukees håndverktøy er et ekstremt praktisk tilskudd til din bedrift, garasje og hjem.

Hvorfor kjøpe håndverktøy fra Milwaukee?
Den åpenbare fordelen: håndverktøy krever ikke strøm fra uttak eller batterier, så du kan bokstavelig talt ta disse verktøyene med deg hvor som helst uten å måtte bekymre deg for strømkilder! Milwaukees håndverktøy er designet med de nyeste innovasjonene for å sikre at de hjelper deg med å få jobben gjort raskere og bedre enn noen gang før.

Se mer informasjon ved å klikke her eller kom innom vår butikk.

Daglig leder

Vidar Arne er grunnlegger av og daglig leder for Verktøy Teknikk AS